Vi tilbyder

Skal du holde den helt store fest i fx Aalborg, Thisted, Nykøbing Mors eller i Skive, så kan Fredsø Teltudlejning I/S hjælpe dig med næsten alt til festen. Vi kan servicere både store og små selskaber!

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Telte
 • Borde & Stole
 • Gulve
 • Service
 • Køkkenudstyr
 • Fadølsanlæg
 • Køle/fryseskabe
 • Isterningemaskine
 • Slushicemaskine
 • ​Popcornmaskine
 • Softice
 • Rodeotyr
 • Hoppeborg
 • Pølsevogn
 • Toiletvogne

Vil du vide mere om de forskellige muligheder, der er ved at leje et telt hos os, så giv os et ring på telefon +45 28 73 07 47 eller skriv til os på e-mail kontakt@fredsoe-teltudlejning.dk allerede i dag.

Telte

Vi tilbyder udlejning af telte til alle typer fester. Når du vælger Fredsø Teltudlejning, kan du få lige det telt, du mangler til din begivenhed. Vi udlejer mange forskellige typer af telte. Hos os klarer vi teltudlejning i størrelserne fra 10-2500 personer.

Vi leverer hele pakken – lige fra at sætte teltet op til at pille det ned igen.

​Ønsker du at leje et gulv til teltet, så kommer vi også gerne for at lægge dette samt fjerner det igen efterfølgende.

Borde og Stole

Vi tilbyder udlejning af borde og stole til både små og store fester. Hvad end du har planer om at skulle holde en stor fest eller bare en lille og intim havefest, så klarer vi udlejning af borde og stole.

Vi har alt fra simple havemøbler til de mere fornemme polstrede stole til et rigtigt eventyrbryllup. Udlejning af borde og stole kan klares fra 10-2500 personer.

​Vi udlejer stole og borde til fester med gang i. Hvis du har et ønske om en fest med gang i, så tilbyder vi også udlejning af borde og stole til dette. Det er ikke kun almindelige borde og stole vi kan tilbyde.

​Skal du holde en fed fest, så tilbyder vi også at udleje højborde, som kan bruges til baren og fancy caféstole, som kan placeres derved for et super fedt udtryk.

​Vi udlejer også flotte runde borde, som kan have 6, 8 og 10 personer til bords.

Service

Vi tilbyder alt inden for serviceudlejning. Vi tilbyder udlejning af tallerkner, glas, bestik, duge, servietter – alt hvad du kan have brug for, for at holde et brag af en fest!

​Lige meget om der er tale om et stort bryllup eller en lille havefest, så kan vi klare serviceudlejning til din begivenhed. Når du er færdig med servicen, så sørger vi for, at det hele bliver vasket op, sådan at du ikke behøver at bekymre dig om dette.

Softice

Lej en softice maskine til din næste fest, nem og lækker dessert til dine gæster.​ Vores softice maskine kræver ingen forberedelser, blot en 220 volts stikkontakt og så er desserten klaret.

Vi leverer og opstiller – når festen er slut afhenter vi softice maskinen igen. Med vores softice maskine gør du desserten spændende for børn og voksne. Kræver ingen voksen-servering.

Vi kan levere alt tilbehør med fx vafler, tulipanskåle med chokoladebund, bæger, drys og softice-miks. Det ikke-brugte tager vi retur igen.

Slushice

Vi udlejer slushicemaskine med 2 eller 3 kamre. Dette er prikken over i’et til din fest.​

Lav sjove og kolde drinks/is til børnene i festlige farver. Sluchice kan også tilsættes spiritus og bliver et godt indslag ved voksen-festen.

Koncentrat – bæger – sugerør leveres og afregnes efter forbrug.

Fadøl

Fredsø Teltudlejning tilbyder som en service overfor sine kunder, at udlåne fadølsanlæg uden beregning. Benytter du vores fadølsforsyning er der ingen tomme flasker – og øllet er altid koldt og friskt. 

Vi opstiller, tilslutter og afprøver, så alt er klar før gæsterne dukker op. Du kan levere ubrudte fustager tilbage og få pengene retur. Hvis der opstår problemer i løbet af festen, så har vi tilkaldevagt. Anlæggene er naturligvis altid rengjorte og afprøvede før leveringen.

Vores øl er fra det lokale bryggeri Thisted Bryghus og vi sørger for, at du får fustager til dagspris.​

Popcorn

Popcornmaskinen er god til private fester, firmafester, sommerfester eller til åben hus arrangementer – både til voksne og børn. Alle kan lide popcorn og mange bliver overraskede over hvor godt de rigtige amerikanske kvalitets-popcorn smager.

Laver 75 – 150 liter popcorn i timen. Vi kan levere alt nødvendig materiale. Popcorn, bæger og fedt.

Pølsevogn

Vi udlejer nu osse pølsevogne til enhver anledning fx fødselsdag, salgsmesse, konfirmation, reception, jubilæum, rejsegilde, bryllup, firmafest, natmad osv.​

Vi kan levere alt nødvendig materiale, pølser, brød, ketchup, sennep osv. Vi leverer pølsevognen, tilslutter og afprøver den.